Adgangskontrol

Ikke alle gæster er lige velkomne!!

Med et sikkert adgangssystem bestemmer I selv, hvem der skal have adgang – til hvilke områder, og hvornår.


Alle medarbejdere – og velkomne gæster – forsynes med et personligt kort eller en brik. På den måde kan medarbejderne altid føle sig sikre – både i dagtimerne og ved overarbejde.


Et adgangskontrolsystem kan omfatte alt fra en enkelt dør til et netværk af døre, der nemt kan styres via en pc. Et adgangssystem kan desuden nemt kobles sammen med en Tyverialarm eller med Tv-overvågning.


Der kan være mange fordele ved at installere et adgangskontrol anlæg. Det giver for det første mulighed for registrering og gruppering af alle personer i en bygning/område, således at brugerne opdeles i grupper og derefter tildeles adgang efter behov.


Den traditionelle måde at give brugerne adgang på er ved at låse døren og udlevere nøgler. Denne metode har mange fordele, men kræver en nøje administration. Hvis en nøgle bliver væk kræver det udskiftning eller omlægning af alle låsecylindre.

Et elektronisk adgangskontrolsystem vil prismæssigt ofte være et konkurrencedygtigt alternativ til udskiftning eller omlægning af mekaniske låse og hvad angår sikkerhed, er systemer til elektronisk adgangskontrol de mekaniske låse langt overlegne, fordi de er langt mere fleksible og giver bedre mulighed for at tilpasse adgangssikkerheden efter skiftende behov.

 

HP alarm anbefaler at man som mindste sikkerhed i virksomheder har adgangskontrol på yderdøre, kombineret med et nøglesystem til indvendige døre. Kundeindgangen kan så evt. styres via et tidsskema så døren selv låser op ved åbningstid og låser igen ved lukketid.

HP alarm tilbyder løsninger der omfatter fra én til flere tusinde døre, med opkobling over Modem, ISDN, ADSL / Internet, således at flere lokationer kan sammenkøres til et system med en eller flere computere til at administrer hele systemet fra.

I menuen til venstre kan du se nogle af de produkter vi benytter.

Ring for yderlige information 70 26 57 57

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​