Brandsikring

​Hvert år opstår der over 10.000 brande i danske virksomheder og institutioner. Mange af dem har meget store konsekvenser for den berørte virksomhed.

HP alarm har et stort udvalg i automatiske brandalarmer (ABA), der naturligvis er på vagt 24 timer i døgnet, hele året rundt.

En ABA brandalarm er meget mere end blot en røgdetektor. Vi sammensætter en løsning, der passer nøjagtigt til din virksomhed – blandt andet med brandcentral, det nødvendige antal detektorer samt tydelige skilte, der fortæller, hvor udgangen er. Skilte, der også virker ved en eventuel strømafbrydelse.

I forbindelse med brandsikring er HP alarm desuden leveringsdygtig i varslingsanlæg, der bruges til sikring af serverrum og EDB lokaler. Varslingsanlæg udvikles, afprøves og installeres i tæt samarbejde med brandmyndighederne og brugerne.

HP alarm kommer meget gerne ud i din virksomhed for at demonstrere vores effektive brandsikring.

Bestil en demonstration her
​Eller ring 70 26 57 57 for mere information

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​