Låsearbejde

Korrekt låsemontering i din bolig er vigtigt

Korrekt låsemontering er altafgørende for, om din bolig er sikret optimalt. Dine primære låse, som er de steder, hvor du sikrer din bolig mod indbrud, må derfor ikke være mere end 10 år gamle. Er de det, udfører vi låsemontering af nye låse.

Til tider vil gode kvalitetslåse ikke altid være tilstrækkeligt, ogman bliver nødt til at tænke i nye baner i form af videoovervågning, gitre,alarmer etc.

For at sikre sin bolig optimalt, skal man tænke som en indbrudstyv. En tyv vil nemlig altid lede efter det svageste led, og det finder han ikke, hvis du har en korrekt låsemontering. Er du i tvivl om, hvorvidt din låsemontering er korrekt, kan du ringe på 70 26 57 57 og tage en snak omkring sikkerheden af din bolig.​

Suppleringslåse

Det er anbefalelsesværdigt at få monteret suppleringslåse på alle yderdøre. Suppleringslåse er i sig selv ofte stærkere end de eksisterende låse, og giver yderligere fordele:

  • Det kan ses udefra på lang afstand, at der er gjort noget for sikkerheden. Alene dette får de fleste indbrudstyve til at opgive på forhånd.
  • Døren er langt sværere at bryde op pga. den ekstra rigle, som griber ind i et særlig stærkt sikkerheds slutblik i karmen.
  • Hvis tyven skaffer sig adgang f.eks. igennem et vindue, kan han stadig ikke låse døren op, da der skal bruges nøgle til suppleringslåsen også indefra.

Terassedøre

Sammen med suppleringslåse anbefales det også at montere låsegreb på terassedøren. 

Disse fås med låsecylinder, eller i elektronisk udgave.

Ring og modtag vejledning på 70 26 57 57

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​