Låsesystemer

RUKO 

DP+ og CLIQ – sikkerhed i topklasse

Ruko DP er et af verdens mest sikre låsesystemer, godkendt i F&P’s højeste kategori. Systemet er baseret på den moderne patenterede dp-teknologi, som mangedobler antallet af nøglekombinationsmuligheder bl.a. vha. cylindre med 11 stifter og effektiv boresikring. Derudover er DP integreret i det elektroniske og intelligente låsesystem CLIQ, hvilket giver mulighed for elektronisk programmering af nøglerne og omgående ændringer af adgangstilladelser.

Combi 2 og 1100 – den prisvenlige løsning

Combi systemerne gør det muligt at kombinere forskellige sikkerhedsniveauer i samme system, hvorved der kan spares mange penge. Combi 2 er godkendt i Skafor RØD kategori. Cylinderen har et særligt spærresystem, der kun kan åbnes af nøgler med den patenterede profil, og nøglens patent betyder, at den er kopisikret. Vi fører også Ruko Combi 1100 samt nikkelfri nøgler.

Garant plus – velegnet til private hjem

Garant plus er patenteret og godkendt i F&P’s højeste kategori, hvilket gør den velegnet til alle yderdøre, såsom hoveddør, havedør, kælderdør mv. Med låsesystemet følger et sikkerhedskort, som sikrer, at nøglen ikke kan kopieres uden indehaverens tilladelse. Dermed er du effektivt beskyttet mod nøglekopiering i hele patentets løbetid.

Tjek sikkerheden på din egen nøgle her

Ring og få mere at vide om låsesystemer på 70 26 57 57

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​