Sikrings- og brandskabe

HP alarm leverer sikringsskabe af høj kvalitet til markedet bedste priser.


Sikringsskabe er den perfekte løsning til enhver som ønsker at opbevare mindre kontante beløb, dokumenter eller andre værdier forsvarligt.

  • Skabene fås i mange forskellige typer.
  • Godkendt og testet i Skafor klasse blå
  • Leveres med nøglelås - kan også leveres med elektronisk kodelås
  • Forberedt til fastboltning​

Brandskabe

Vi har også den perfekte løsning til virksomheder og private som ikke ønsker et stort pengeskab, men som alligevel vil have optimal tyveri- og brandsikring af deres værdigenstande og dokumenter. Gennemført og brugervenligt design som kan indrettes efter behov.

Nøgleskabe

Vi har et komplet produktprogram indenfor nøgleskabe, hvad enten der er tale om nøgleskabe til deponering af autonøgler, intelligente internetbaserede nøgleskabe til 10.000 nøgler eller almindelige tyverisikre nøgleskabe.

PC / Notebook opbevaring

Vi kan leverer en speciel model netop til opbevaring af bærbare PC'ere. Denne model anvendes i stigende grad af bl.a. skoler og virksomheder. Skabet er den perfekte løsning, når elever eller medarbejdere skal tilbydes muligheden for sikker opbevaring af deres bærbare PC'ere efter skoletid eller åbningstid.

Ring 70 26 57 57 og hør mere

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​