Tågesikring

Tyven har ikke en chance

Tyverialarmer er et sikkert værn mod indbrudstyve. Alligevel er der situationer, hvor en traditionel Alarm ikke er nok – simpelthen fordi tyvene ikke skal bruge mere end et par minutter på at stjæle IT-udstyr og andre værdier. I sådanne tilfælde er en Tågealarm / Røgkanon ofte løsningen.


Vi kalder det for tågesikring, da effekter i lokalet sikres efter princippet "Kan du ikke se noget kan du ikke stjæle noget".

Røgudviklingen sker så "eksplosivt", at det i løbet af sekunder er umuligt at orientere sig i lokalet. Røgen er så ugennemsigtig at man ikke kan skelne noget som helst i en afstand på mindre end 40 cm. selvom lokalet er fuldt oplyst. Tyvene kan altså ikke se noget som helst og har ofte rigeligt at gøre med at finde udgangen.

Fakta om tågesikring

  • Tågevæsken er fuldstændig uskadelig for mennesker, dyr, IT-udstyr, maskiner og inventar.
  • Ingen lugtgener. Lokalerne kan anvendes igen umiddelbart efter udluftning.
  • En tågealarm er meget billig i drift. Systemet bruger fx mindre strøm end en elpære.
  • Tågesikring er højt anset af forsikringsbranchen og forsikringsselskaberne ofte giver store rabatter hvis tågesikring bliver installeret.
  • En tågesikring tilkoblet alarmanlægget starter samtidig med at alarmen udløses, og forhindrer i næsten alle tilfælde tyveri i forbindelse med indbrud.

Regnestykket er simpelt:

"Ét enkelt indbrud svarer til prisen på 3 tågekanoner, så det betaler sig med tågesikring !!"


HP alarm kommer meget gerne ud i din virksomhed for at demonstrere vores effektive tågealarmer / røgkanoner.

Ring og få et tilbud på 70 26 57 57 

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​