Tyverialarm

Alarmsystemer til både private og erhverv

Vi er eksperter i tyverialarmer. Vi fører et stort udvalg af systemer til både private samt større og mindre erhverv. Vælg mellem vores enkle og prisvenlige systemer eller vores mere omfattende løsninger, som inkluderer avancerede funktioner såsom kameraovervågning og adgangskontrol. Uanset hvilken tyverialarm du vælger, sikrer vi dig en stabil og individuelt tilpasset løsning for maksimal sikkerhed.

Medlem af Sikkerhedsbranchen og godkendt af F&P

Hos os får du en pålidelig og forsikringsgodkendt tyverialarm, da vi kun benytter registreret udstyr af højeste kvalitet. Så er du sikker på at få en pålidelig tyverialarm som fungerer, når det gælder. HP alarm er godkendt af forsikring og pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring.

Kontrolcentral og vagt

Vores kunders tyverialarmer tilsluttes og overvåges af en godkendt kontrolcentral 24 timer i døgnet og du har mulighed for at tilslutte din tyverialarm til vores vagt beredskab, som øjeblikkeligt vil rykke ud.

Eje eller leje

Hos os bestemmer du selv om du vil eje eller leje din tyverisikring, vi kan tilbyde begge løsninger. Det betyder at du ikke behøver at investere mange penge ved installation af din sikring, men at du kan nøjes med ingen, eller kun en lille investering fra starten. Resten kan afdrages over helt op til 60 måneder.

Ring og hør om dine muligheder på 70 26 57 57

Uforpligtende tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige ønsker. 

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​