Privat alarm

Vores private hjem bliver mere og mere individuelt. Vi omgiver os i høj grad med ting, der har stor betyder noget for os og som vi ønsker at passe godt på.

Derfor er det vigtigt, at vi sikrer vores hjem grundigt, så vi har den den fornødne tryghed og ikke bruger unødvendige ressourcer på bekymringerne om hjemmets sikkerhed.


HP alarm
tilbyder dig et privat sikkerhedstjek, der resulterer i konkrete forslag til sikring af dit hjem. Dette både hvad angår Tyverialarm og Brandsikring. 

Erfaring viser, at med et HP alarm skilt, nedsættes risikoen for indbrud med 70%.HP alarm har forhandlingen af et komplet alarm-anlæg, hvor "vagtcentral softwaren" er indeholdt i centraludstyret.

​Dette betyder at man selv modtager opkald fra centraludstyret, direkte til forud aftalte telefonnumre, og dermed får iværksat en reaktion med det samme, samtidig med at man sparer det månedligere serviceabonnement.


Hvis du i en periode er bortrejst fx på ferie, så ændres opkalds funktionen, til alarmen, så der ringes op på en kontrolcentral, og hvis det ønskes kan en vægter tilknyttes i den pågældende periode. 

Ring 70 26 57 57

Anmeldelser​

"Vores samarbejde med HP Alarm har været præget af en professionel tilgang til at få løst opgaverne.

Da vi har flere lokationer, med forskellige behov, har det været en udfordring at få sikret lokaliteterne optimalt, særligt så det samtidig er i balance med den daglige drift og medarbejderne.

Netop balancen mellem kundeservice, forretningsmæssig tilgang og det tekniske, synes at fungere rigtigt godt. Vi er derfor tilfredse med samarbejd et og kan kun varmt anbefale HP Alarm."

Flemming Hyldahl- Staff - Org - Project - Metropol​

"GAIA Museum Outsider Art skiftede til HP-alarm i 2013, og vi har været yderst tilfredse med den service og imødekommenhed, vi har oplevet fra HP-Alarm."

Dorte Eiersbo - Leder - GAIA Museum Outsider Art​